Om Säkra

Säkra - där kloka får råd

Säkra är sedan 1985 en av Sveriges ledande kedjor av pensions- och försäkringsspecialister och vi erbjuder våra kunder kompetens inom, och förmedling av, pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar.

Vi omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som är specialiserade inom olika områden och branscher och samverkar under det gemensamma varumärket Säkra. Vårt samarbete optimerar kvalitét- och kompetensutveckling och ger oss tillgång till mer än 200 kollegor med många olika specialiteter inom sak- och livförsäkring samt finansiell rådgivning.

Vårt grundläggande mål är att alltid tillvarata kundens intressen och bidra till våra kunders utveckling genom vår kompetens och erfarenhet. Bland våra kunder finns små och medelstora företag och organisationer samt privatpersoner som alla värdesätter långsiktiga relationer och god lokal service.

Våra försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket. Dessutom är vi medlemmar i branschföreningen Svenska Försäkringsförmedlares Förening (SFM).

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR