Skip to main content

Försäkringsskydd för verksamheten i samarbete med Sörmlands Sparbank

Vi skapar trygghet för din verksamhet

Sörmlands Sparbank samarbetar med Säkra för att erbjuda dig ett komplett försäkringspaket som passar för små och medelstora företag.

Säkra samarbetar med marknadens främsta försäkringsbolag och erbjuder skräddarsydda försäkringslösningar inom de flesta branscher och områden. Vi hjälper ditt företag att teckna rätt försäkringslösningar för just din verksamhet.

Ett komplett försäkringspaket för små och medelstora företag

Som företagare är det viktigt att ha rätt försäkringsskydd. Därför har vi tagit fram en anpassad företagsförsäkring som vi kallar för Säkra Firman.

I Säkra Firman skyddas du mot de vanligaste problemen som inbrott, stöld, brand och skadegörelse. Men eftersom vi vet att det dyraste ofta inte är själva skadan utan avbrottet den orsakar, får du också ersättning för förlorade intäkter om något händer. Dessutom ser vi till att det eventuella avbrottet blir så kort som möjligt, tack vare en dedikerad skadehantering som snabbt tar hand om ärendet. Utöver företagsförsäkringen kan du även komplettera ditt skydd med anpassade försäkringar för fastigheter, vd- och styrelseansvar, tjänsteresor, cyberrisker och transporter.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Hör gärna av dig om du undrar något.

Telefon: 0770-33 99 69
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Försäkringsgivare är W. R. Berkley Insurance AG, svensk filial.

.

  • Skydd för egendom, ansvarsrisker och avbrott i verksamheten
  • För företag som omsätter upp till 50 miljoner
  • Smidig skadereglering och snabb och personlig service

Uppgifter om företaget

Dina kontaktuppgifter

Jag vill gärna veta mer om:


*Obligatoriska fält. Säkras policy för Behandling av personuppgifter.

Om Säkra

Säkra är sedan 1990 en av Sveriges ledande försäkringsförmedlare. Vår ambition är att skapa trygghet för våra kunder genom att erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar. Att ha en stark lokal förankring och närhet till våra kunder har alltid varit viktiga framgångsfaktorer inom Säkra. Idag finns vi representerade med 500 medarbetare på ett 60-tal orter runt om i Sverige. Vi tror på det personliga mötet och vi vet att det gör skillnad.
Våra försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket. Dessutom är vi medlemmar i branschföreningen Svenska Försäkringsförmedlares Förening (SFM).