Skip to main content

Senior affärsutvecklare Säkra Wealth Management

Vill du vara med och skapa ett ledande förmögenhetserbjudande i ett snabbväxande företag? Då ska du läsa vidare. Vi söker nu en person med genomförandekraft och driv som vill vara med på vår spännande och utvecklande resa!

Säkra har vuxit kraftigt och det gäller inte minst affärsområdet Wealth Management. Vi söker nu en senior affärsutvecklare som blir central i förflyttningen mot att skapa ett ledande investeringserbjudande. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kapitalförvaltning och finansiella marknader, är van vid att hålla ihop projekt och brinner för att få saker gjorda.

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta inom förmögenhetsförvaltning, kapitalförvaltning eller inom bank och har god förståelse för hur affärslandskapet ser ut och vart det är på väg. Du trivs med att hålla många bollar i luften och att arbeta mot olika intressenter, både internt och externt. Vi söker därför dig som är handlingskraftig men som samtidigt har förståelse för viktiga strategiska förflyttningar. Du blir en del av ett fantastiskt team som hjälps åt att förädla affärsområdet Wealths helhetserbjudande där ditt primära ansvar kommer vara att utveckla skalbara affärslösningar med fokus på affär, process och kommunikation. .

Givet att vi är en liten organisation är en lösningsorienterad inställning och en prestigelös attityd en absolut förutsättning för att lyckas i denna roll där #tillsammans är ett viktigt motto hos oss. Möjligheterna att utvecklas och vara med på en spännande resa är å andra sidan oändliga. .

För att lyckas i rollen tror vi att du utöver akademisk examen har: .

  • Relevant kompetens inom regelverk som Mifid II, IDD och Solvens II
  • Erfarenhet av erbjudandeutveckling av finansiella produkter och tjänster
  • Förståelse för it- och systemlösningar inom kapitalförvaltning
  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift

Om Säkra

Säkra är sedan 1990 en av Sveriges ledande försäkringsförmedlare. Vår ambition är att skapa trygghet för våra kunder genom att erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar, tjänstepensionsupplägg och rådgivningstjänster. Bland våra kunder finns små och medelstora företag, organisationer och privatpersoner som alla värdesätter långsiktiga relationer och god lokal service.

Att ha en stark lokal förankring och närhet till våra kunder har alltid varit viktiga framgångsfaktorer inom Säkra. Idag finns vi representerade med drygt 500 medarbetare på ett 60-tal orter runt om i Sverige. Vi tror på det personliga mötet och vi vet att det gör skillnad. .

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Säkra är en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i fokus. Känner du samma engagemang för att skapa kundvärde och vill arbeta i en organisation som växer? Då kommer du trivas här hos oss. .

Ansökan

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete, en välkomnande arbetsplats och ett trevligt team med god sammanhållning och en positiv och lösningsfokuserad atmosfär. Urval och intervjuer sker löpande. .

Kontaktperson: Jim Rotsman
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Omfattning: Tjänsten är på heltid.
Placeringsort: Rollen är baserad i Stockholm men kan innefatta ett antal resdagar och eventuellt även övernattningar vid behov.
Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!