Liv- och Pensionsrådgivare till Säkra Roslagen

Säkra Roslagen växer och söker dig som är en erfaren pensionsrådgivare och har god kunskap inom pensionsområdet. Du kommer att vara en del av ett engagerat och kundnära team med bas i Norrtälje. Vi arbetar med långa kundrelationer, är lyhörda och flexibla i vårt arbetssätt och mot våra kunder.

Säkra Roslagen har sedan 2019 bedrivit sakförmedling med inriktning mot företagskunder i Roslagen och Stockholm. Vi är ett gäng på tre personer som arbetar från vårt kontor i centrala Norrtälje och fokuserar på att finnas nära våra kunder. Långsiktighet, kunskap och närhet är vår värdegrund som vi vill förmedla till samarbetspartners och kunder.

Om tjänsten

Tjänsten som liv- och pensionsrådgivare hos oss innebär att du är med och startar upp en ny avdelning. Du kommer att arbeta mot våra befintliga kunder men även bearbeta en ny marknad. Du kommer även att bli en del av Säkra Roslagens ledningsgrupp där du är delaktig i bolagets strategiska arbete.

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning. Du ska kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra kunders bästa för ögonen. Rollen erbjuder dig att sätta din egen prägel på arbetet.

Du har mångårig erfarenhet av rådgivning till individer och företag och är väl förtrogen med företagarens vardag. IFU-diplom är ett krav och Swedsec licens är meriterande. Du är strukturerad och van att arbeta med datorn som ett arbetsredskap, vi arbetar i CRM-systemet LEO.

Vi erbjuder

Hos oss får du arbetsförmåner så som tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag samt allt annat som du behöver för att kunna briljera i din tjänst. Säkrakoncernen anordnar löpande konferenser och internutbildningar för att trygga kompetensutveckling och främja samverkan mellan kontoren.

Ansökan

Du skickar din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson: Niklas Svensson
Telefon: 070 443 93 25
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Omfattning: Tjänsten är på heltid
Placeringsort: Utgår från Norrtälje med väldigt flexibla arbetsmöjligheter
Startdatum: Efter överenskommelse

Välkommen med din ansökan!

Säkra AB, Box 5775, 114 87 Stockholm

Säkra AB, Box 5775, 114 87 Stockholm
Cookiepolicy | Behandling av personuppgifter
Copyright © 2023