Skip to main content

Junior produktutvecklare till Säkra Spar, Wealth Management

Vi söker nu en analytisk och driven person som vill vara med på vår spännande och utmanande resa! Vår omvärld och marknad förändras allt snabbare. Vi ser en ökad konkurrens, prispress och ökad grad av digitalisering som förändrar invanda kundbeteenden och samtidigt utmanar vårt sätt att agera. I denna marknad har Säkrakoncernen, där värdepappersbolaget Säkra Spar ingår som ett helägt dotterbolag, en klar ambition att bli en av de ledande aktörerna. Nu söker vi dig som vill vara med och förverkliga denna ambition.

Beskrivning av tjänsten

Som produktutvecklare vid kapitalförvaltningen får du en bred roll där du får komma in tidigt i ett växande team. För rätt person finns det stor potential att utvecklas både inom rollen och inom Säkra. Hos oss får du möjlighet att fördjupa din förståelse för finansiella produkter, portföljteori, kvantitativa modeller och programmering. I dina arbetsuppgifter ingår också att utveckla och vidareutveckla verktyg och modeller för exempelvis kundrapporter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en matematisk bakgrund med inriktning mot finansmatematik. Du har relevant erfarenhet kring värdepapper från bank, fondbolag, värdepappersbolag eller liknande. Goda kunskaper inom programmering är meriterande och vi ser gärna att du är bekant med språk som Excel VBA, R, Python och SQL.

Dina egenskaper

För att trivas i rollen är du en ansvarstagande person med god förmåga att arbeta självständigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. För att lyckas i rollen är du bra på att planera och organisera, hålla deadlines och leverera resultat. Du fokuserar på kvalitet samtidigt som du har ett kreativt och kommersiellt tänkande.

Givet att vi är en liten organisation är en lösningsorienterad inställning och en prestigelös attityd en absolut förutsättning för att lyckas i denna roll. #tillsammans är ett viktigt motto hos oss! Möjligheterna att utvecklas och vara med på en spännande resa är å andra sidan oändliga!

Om Säkra

Säkra är sedan 1990 en av Sveriges ledande försäkringsförmedlare. Vår ambition är att skapa trygghet för våra kunder genom att erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar, tjänstepensionsupplägg och rådgivningstjänster. Bland våra kunder finns små och medelstora företag, organisationer och privatpersoner som alla värdesätter långsiktiga relationer och god lokal service.

Att ha en stark lokal förankring och närhet till våra kunder har alltid varit viktiga framgångsfaktorer inom Säkra. Idag finns vi representerade med drygt 500 medarbetare på ett 60-tal orter runt om i Sverige. Vi tror på det personliga mötet och vi vet att det gör skillnad.

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Säkra är en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i fokus. Känner du samma engagemang för att skapa kundvärde och vill arbeta i en organisation som växer? Då kommer du trivas här hos oss.

Ansökan

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete, en välkomnande arbetsplats och ett trevligt team med god sammanhållning och en positiv och lösningsfokuserad atmosfär.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 31 oktober.

Kontaktperson: Lars Falk
Telefon: 08-400 641 99
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Omfattning: Tjänsten är på heltid.
Placeringsort: Rollen är baserad i Stockholm men kan innefatta ett antal resdagar och eventuellt även övernattningar vid behov.

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!