Junior IT-tekniker

Är du i början av din karriär och letar efter nästa utmaning inom IT-support? Just nu söker vi på Säkra dig som är kommunikativ, gillar problemlösning och vill arbeta i en snabbväxande organisation. Det är en spännande möjlighet för dig som är serviceinriktad, har ett stort intresse för IT och vill utvecklas inom området.

Om Säkra

Säkra är sedan 1990 en av Sveriges ledande försäkringsförmedlare. Vår ambition är att skapa trygghet för våra kunder genom att erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar, tjänstepensionsupplägg och rådgivningstjänster. Bland våra kunder finns små och medelstora företag, organisationer och privatpersoner som alla värdesätter långsiktiga relationer och god service.

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Säkra är en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i fokus. Känner du samma engagemang för att skapa kundvärde och vill arbeta i en organisation som växer? Då kommer du att trivas hos oss. Vi sitter i nya moderna lokaler i centrala Stockholm.

Om tjänsten

Din roll som IT-tekniker innebär att du är ett stöd till våra medarbetare gällande IT-relaterade frågor. En viktig del i rollen är att se till att all ny personal har tillgång till rätt arbetsverktyg inom IT och telefoni. Du kommer även att äga vissa centrala projekt och arbetsströmmar där du ansvarar för leveransen.

Vi arbetar främst med PC och Microsoft, men grundläggande kunskap kring Mac och MacOS krävs då båda miljöerna förekommer inom organisationen. Vi arbetar flexibelt och modernt, helt utan intern utveckling, klientbaserade system eller lokala servrar.

Några av de områden som du kommer ansvara för i din nya roll är:

 • Koordinera onboarding av personal avseende data och teknik för de bolag som förvärvas av Säkra
 • Administration av Office365
 • Samordna företages telefoni och växellösning
 • Upphandla hårdvara till våra kontor och kollegor
 • Teknisk support och service av telefoner och datorer, visst IT-stöd
 • Ansvara för allt IT-relaterat när personal börjar eller slutar

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning - där andra ser problem ser du lösningar. Du ska kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra slutanvändares bästa för ögonen. Du är van att administrera Office365 och kommer vara en viktig spelare för att onboarda nya kollegor och förvärvade bolag.

Du är trygg med val av hårdvara till personal, har god kunskap om för- och nackdelar av vissa modeller. Vidare förstår du snabbt de behov som uppstår och matchar mot lämpliga verktyg för Säkrakoncernen.

Erfarenhet inom webbaserade system och IT-säkerhet är meriterande. Du har dessutom en god förmåga planera och samordna ditt arbete för att kunna slutföra dina uppgifter på utsatt tid.

På Säkra har vi ett högt tempo och befinner oss i ett skede där vi växer kraftigt både organiskt och via förvärv. Det är därför viktigt att du välkomnar uppgifter med kort varsel som något roligt och utmanande samt att du på egen hand driver dina uppgifter framåt och slutför dem inom utsatt tid.

Utbildning och erfarenhet

Utbildning och erfarenhet inom följande områden är meriterande:

 • Erfarenhet från försäkringsbranschen
 • Arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom IT
 • Administration av Office365 inklusive Exchange, SharePoint, Teams samt licenser, regler och policys.
 • Webbtjänster, webbaserade system och databaser
 • Hårdvara, datorer och kringutrustning för kontorsmiljö
 • Nätverkskunskaper
 • Slutanvändarsupport
 • IT-säkerhet

Frågor om tjänsten

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta IT-chef Jonatan Berndtsson på telefon 08-408 052 13.

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Sista ansökningsdag är 2022-11-30
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före utsatt tid.

Omfattning: Tjänsten är på heltid
Placeringsort: Stockholm
Startdatum: Omgående eller snarast möjligt

Välkommen med din ansökan!
Säkra AB, Box 5775, 114 87 Stockholm

Säkra AB, Box 5775, 114 87 Stockholm
Cookiepolicy | Behandling av personuppgifter
Copyright © 2022