Skip to main content

Förmedlare inom Liv- och Pensionsförsäkring i Stockholm-Täby

Säkra växer och vi söker dig som driven, relationskapande, affärsmässig och är redo för nya utmaningar. Du är en erfaren rådgivare inom tjänstepensionsområdet och drivs av att skapa kundvärde. Du kommer att arbeta i ett engagerat team som utgår från Täby i Stockholm. Vi arbetar med långa kundrelationer, är lyhörda och flexibla i vårt arbetssätt och mot våra kunder.

Om Säkra

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med drygt 80 kontor över hela Sverige och som med sina 450 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.

Du kommer till en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i fokus och ser till dennes bästa. Säkra tänker långsiktigt och har uthållighet i allt vi företar oss. Detta tillsammans med mervärde i form av gedigen kunskap och tillgång till Säkras stora förmedlarnätverk har skapat förtroende hos våra kunder i över 35 år.

Om tjänsten

Din roll som Livförmedlare innebär att du kommer att ha ansvar över ett antal både mindre och större företagskunder men även att aktivt bearbeta nya kunder för att utveckla Livaffären. Du kommer att ha mycket kundkontakt genom rådgivningsmöten med företag och dess anställda, främst över fysiska möten och teamsmöten.

Du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder.

Tjänsten är på heltid.

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning - där andra ser problem ser du lösningar. Du skall kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra kunders bästa för ögonen. Du trivs med att arbeta i team men har även förmågan att driva egna projekt från start till mål. Rollen erbjuder dig att sätta din egen prägel på arbetet.

Du har mångårig erfarenhet av rådgivning till individer och företag och är väl förtrogen med företagens vardag. Du är strukturerad och van att arbeta med datorn som ett arbetsredskap. Du behärskar både svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en intressant bransch som står inför ständig utveckling.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Frågor om tjänsten besvaras av Peter Segner, Teamchef, 0708 77 17 06

Placeringsort: Täby
Startdatum: Snarast

Välkommen med din ansökan!