Affärssupport till värdepappersbolaget Säkra Spar

Vi söker nu en driven och kompetent person som vill vara med på vår spännande och utmanande resa! Vår omvärld och marknad förändras allt snabbare. Vi ser en ökad konkurrens, prispress och ökad grad av digitalisering som förändrar invanda kundbeteende och samtidigt utmanar vårt sätt att agera. Samtidigt ser vi ett kraftigt ökat behov av vår kompetens både ur ett företags- och individperspektiv.

I denna marknad har Säkrakoncernen, där värdepappersbolaget Säkra Spar ingår som ett helägt dotterbolag, en klar ambition att bli en av dom ledande aktörerna. Nu söker vi en person som kan vara med och förverkliga denna ambition och som brinner för att våra rådgivare och kunder ska få en upplevelse i världsklass.

Beskrivning av tjänsten

Vår Affärssupport ansvarar för att stötta våra rådgivare i deras arbete med att sälja in våra produkter och tjänster till nya kunder samt utveckla befintliga kunder. Support till våra rådgivare sker via olika kanaler och innebär ett brett administrativt stöd, granskning av rådgivningsdokumentation samt samordning med externa samarbetspartners såsom depåinstitut och fondbolag. Värdepappersadministration och värdepappersrelaterade frågor ingår således också som en viktig del av Affärssupportens ansvar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi eller motsvarande. Du bör ha gedigen och bred erfarenhet kring värdepapper från bank, fondbolag, värdepappersbolag eller liknande samt gärna kunskap inom liv- och pensionsförsäkring. Det är positivt om du har SwedSec eller InsureSec-licens. Vi tror att du kommer från en bakgrund inom kundsupport och backoffice och du får gärna ha god förståelse för förmedlad affär.

För att trivas i rollen på Affärssupport har du en god känsla för service och struktur. Du tycker om att samarbeta, skapa goda relationer samt bygga ett effektivt kontaktnätverk både inom som utanför organisationen. Du är initiativrik och tar ett stort eget ansvar samt bidrar till en positiv laganda. Du är kommunikativt stark i såväl tal som skrift.

Givet att vi är en liten organisation är en lösningsorienterad inställning och en prestigelös attityd en absolut förutsättning för att lyckas i denna roll. #tillsammans är ett viktigt motto hos oss! Möjligheterna att utvecklas och vara med på en magisk resa är å andra sidan oändlig!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Säkra Spar med SJR Executive Search. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Seniorkonsult Hendrik Dahlgren på mobilnr. 070-471 59 03 eller Researchkonsult Emelie Jorland på 072-066 02 98. Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkertställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se SJR Executive Search integritetspolicy: https://sjr.se/integritetspolicy/

Säkra AB, Box 5775, 114 87 Stockholm

Säkra AB, Box 5775, 114 87 Stockholm
Cookiepolicy | Behandling av personuppgifter
Copyright © 2022