Rekrytering

Underwriter Personförsäkring till Stockholm eller Jönköping

Säkra växer och söker nu en kommunikativ, relationsskapande och affärsmässig Underwriter inom Personförsäkring. Troligen är du i liknande bransch idag med försäljning av försäkringar, företagsrådgivning eller motsvarande verksamhet. Nu finns öppningen för nästa steg i din karriär.

Vad innebär tjänsten?

Säkra är inte som alla andra bolag i branschen. Vi söker oss gärna andra vägar för att få nya perspektiv på hur våra produkter och tjänster ska kunna utvecklas på ett modernt och spännande sätt. Detta gäller såväl produktinnehåll, arbetsmetoder och interaktion med kunder för att skapa unika kundupplevelser.

Du kommer till en entreprenörsdriven organisation och arbetar tillsammans med förmedlare inom Säkra som alltid har kunden i åtanke och ser till dennes bästa. Säkra tänker långsiktigt och har uthållighet i allt vi företar oss. Detta tillsammans med mervärde i form av gedigen kunskap och tillgång till ett Säkras gedigna förmedlarnätverk vilket alltid varit navet i vår verksamhet. Detta har skapat förtroende för Säkra i över 30 år.

I din roll som Underwriter ingår bland annat:

  • Underwriting/riskbedömning inom personförsäkring (sjukvård, sjuk- och olycksfall samt närbesläktade produkter)
  • Fastställa konverteringsregler och premiesättning
  • Produkt- och villkorsutveckling
  • Samarbete tillsammans med våra försäkringsgivare/partners
  • Utbilda förmedlare gällande skade- och villkorstolkningar
  • Ansvara för lönsamheten i portföljen
Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm eller Jönköping.

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning - där andra ser problem ser du lösningar. Du skall kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra kunders bästa för ögonen. Du tycker om att arbeta i team men har även förmågan att driva egna projekt från start till mål. Rollen erbjuder dig att sätta din egen prägel på arbetet.

Du har eftergymnasial utbildning inom relevanta områden samt gedigen erfarenhet inom underwriting när det gäller personförsäkring. Du uttrycker dig väl både i tal och skrift gällande svenska och engelska. Detta då många av våra samarbetspartners har engelska som affärsspråk,

Frågor om tjänsten

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jonas Stenmark, VD Säkra Direkt, 072-247 40 86, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Ulf Suneson, Chef Personskydd & Gruppadministration, 0708-30 20 00, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2019.

Välkommen med din ansökan!

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.