Rekrytering

Rådgivare inom Liv- och pensionsförsäkring till Stockholm

Vi söker dig som ser möjligheterna. Du tycker om kundkontakt, är serviceinriktad, noggrann, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du sätter kunden i centrum och har ett konsultativt förhållningssätt. Du är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer och värnar om våra befintliga kunder.

Dina kvalifikationer

Du har god erfarenhet av individuell rådgivning till anställda och företagare, samt god kunskap inom livförsäkringsområdet och placering. Du har grundläggande utbildning som Livförmedlare, exempelvis IFU-diplom eller liknande. Du är även Insuresec licenserad och innehar helst även Swedseclicens.

Du är strukturerad med god datavana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Många av våra kunder är engelskspråkiga så goda kunskaper i engelska är meriterande.

Vi erbjuder

Vi har hög kunskapsnivå i alla led och är prestigelösa med högt i tak. Vi stöttar varandra och har utvecklat ett bra samarbete mellan medarbetare, leverantörer och våra kundföretag.

Hos oss erbjuds utvecklingsmöjligheter och flexibilitet. Vi söker dig som ser möjligheterna i att arbeta i ett litet team och som vill dela med dig av din erfarenhet, engagemang och driv.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR!

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.