Rekrytering

Livförmedlare i Mariestad/Skara

Våra kontor i Mariestad och Skara växer och vi behöver ytterligare en kollega för att ta hand om våra kunder.

Vår verksamhet

Säkra i Mariestad och Skara drivs i ett gemensamt bolag och vi har idag 4 anställda. Vi arbetar med Livförsäkring och placeringsrådgivning mot både Företag och Privatpersoner.

Vi söker

Vi söker dig som gillar att jobba tillsammans med andra men också har en stark egen drivkraft. Du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder.
För dig som redan har en kundstock är vi öppna för olika lösningar, exempelvis partnerskap.

Dina kvalifikationer

Du har mångårig erfarenhet av företagsrådgivning och är väl förtrogen med Företagarens vardag. Du har IFU-diplom och helst även Swedseclicens. Du är strukturerad och van att jobba med datorn som ett arbetsredskap och behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Ansökan

Skicka ditt CV ihop med ett kort personligt brev till Magnus Bexell, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi hanterar ansökningar fortlöpande så skicka din ansökan snarast.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Bexell, 0708-30 20 75.

BESÖK KONTORET

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.