Rekrytering

Assistent inom Liv- och pensionsförsäkring till Skövde

Säkra Skövde AB är en del av Säkraorganisationen som idag sysselsätter drygt 200 medarbetare runt om i landet. Säkra är en av Sveriges största förmedlarorganisationer inom både Liv-, Sak- och finansiell rådgivning.
Vi är ett företag med stort kundfokus, hög arbetsmoral och stark teamkänsla.
Idag är vi fyra medarbetare som sitter i trevliga lokaler på Norrmalm i Skövde.

I Skövde arbetar vi med företagsförsäkring, livförsäkring/pension och finansiell rådgivning. Våra leverantörer är försäkringsbolag verksamma inom EU. Kapitalplaceringar gör vi i samarbete med speciellt utvalda aktörer på den finansiella marknaden och våra kunder finns främst bland små- och medelstora företag samt förmögenhetskunder. Vår affärsidé är att genom god service och tillgänglighet bygga långa och förtroendefulla relationer med våra kunder.

Till vårt kontor i Skövde söker vi nu Dig som vill bli del av ett litet finansbolag inom fond och pension.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en liv-assistent som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som assistent i branschen eller i backoffice på bank/fondbolag. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Mötesförberedelser
  • Pensionssammanställningar
  • Offerter
  • Administration och arkivering
  • Löpande kontakt med kunder

Vi letar efter en säljande person som är flexibel, lösningsorienterad och gillar administration. Finns kunskap om bokföring och lönehantering ser vi det som en extra merit. Då arbetet innefattar mycket kontakt med kunder ställs höga krav på social kompetens och god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Noggrannhet och effektivitet är andra viktiga egenskaper. I övrigt är Du en glad och positiv person med en prestigelös inställning.

Vi erbjuder Dig ett roligt och stimulerade arbete på vårt trevliga kontor. Är Du rätt person finns möjlighet att på sikt avancera och bli certifierad förmedlare. Vi söker dig som ser möjligheterna i att arbeta i ett litet team och som vill dela med dig av Din erfarenhet, engagemang och driv. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Lön efter överenskommelse.

Välkommen med Din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pär Birkfeldt på telefon 0730-610799. Sista ansökningsdag 15 maj 2019.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.