Rekrytering

Administratör inom Liv- och Pensionsförsäkring i Stockholm

Är du en lagspelare som söker ett jobb där du får stort eget ansvar, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter? Då har vi det för dig!

Säkra växer och vi söker dig som är redo för nya utmaningar. Du kommer att arbeta i ett engagerat och kundnära team i centrala Stockholm. Vi arbetar med långa kundrelationer, är lyhörda och flexibla i vårt arbetssätt och mot våra kunder.

Om Säkra

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med drygt 60 kontor över hela Sverige och som med sina drygt 240 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.

Om tjänsten

Som administratör har du mycket kundkontakt. Du kommer att administrera och hjälpa våra kunder inom liv- och pensionsförsäkringar. Arbetet består av varierande arbetsuppgifter av administrativ karaktär.

Vi söker dig som tycker om kundkontakt, är serviceinriktad, noggrann, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du bör ha god datavana och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Många av våra kunder är engelskspråkiga så goda kunskaper i engelska är meriterande.

Du bör ha god försäkringskunskap och en grundutbildning inom liv- och pensionsförsäkring. Du behöver även ha tidigare erfarenhet av arbete som livadministratör hos förmedlarbolag.

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en intressant bransch som står inför ständig utveckling. Säkrakoncernen anordnar löpande konferenser och internutbildningar för att trygga kompetensutveckling och främja samverkan mellan kontoren.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så snart som möjligt!
Frågor om tjänsten besvaras av teamansvarig, Monica Holmqvist 08-665 36 90

Placeringsort: Stockholm
Startdatum: Omgående eller snarast möjligt

BESÖK KONTORET

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina drygt 240 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.