Rekrytering

Administratör inom Liv- och Pensionsförsäkring i Stockholm

Är du en lagspelare som söker ett jobb där du får stort eget ansvar, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter? Då har vi det för dig!

Säkra Stockholm Öst AB tillhör Säkraorganisationen som idag sysselsätter drygt 200 medarbetare. Säkra är en av Sveriges största förmedlarorganisationer inom både Liv-, Sak- och Sparförsäkring och finns över stora delar av Sverige.

Vi är ett företag med stort kundfokus och stark teamkänsla. Idag är vi sju medarbetare och belägna i centrala Stockholm. Vi arbetar med långa kundrelationer, är lyhörda och flexibla i vårt arbetssätt och mot våra kunder.

Om tjänsten

Som administratör har du mycket kundkontakt. Du kommer att administrera och hjälpa våra kunder inom liv- och pensionsförsäkringar. Arbetet består av varierande arbetsuppgifter av administrativ karaktär.

Vi söker dig som tycker om kundkontakt, är serviceinriktad, noggrann, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du bör ha god datavana och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Många av våra kunder är engelskspråkiga så goda kunskaper i engelska är meriterande.

Du bör ha god försäkringskunskap och en grundutbildning inom liv- och pensionsförsäkring. Tidigare erfarenhet av arbete som livadministratör är meriterande.

Tilltänkt start är 1 november 2018.

Ansökan

Vid denna rekrytering anlitar vi rekryteringsfirman Ponto.
Ansökan sker här: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/22835-ponto-ab-stockholm-administrator-inom-liv-och-pensionsforsakring-i-stockholm/tracking/1103

Sista dag för ansökan är 11 oktober.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Carolin Moberg, 08-665 36 95, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

BESÖK KONTORET I STOCKHOLM

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.