Rekrytering

Kontorsvärdinna & PA

Säkra växer och nu söker vi dig som är serviceinriktad, initiativtagande och med ett stort intresse för kundbemötande. Du levererar service i världsklass och kommer agera spindeln i nätet, vara ansiktet utåt för företaget och arbeta med både människor och administrativa uppgifter på vårt nya kontor i centrala Stockholm.

Om Säkra

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med drygt 70 kontor över hela Sverige och som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som Kontorsvärdinna & PA och på ett professionellt sätt välkomna såväl anställda som kunder. Du arbetar kontinuerligt för en hög integritet, sekretess och ständigt för att granska serviceprocesserna för en förbättrad servicenivå. Du kommer även att vara personlig assistent för VD och Koncernledning vilket innebär en stor variation av arbetsuppgifter och krav på stor flexibilitet.

Dina främsta arbetsuppgifter:

 • välkomna och ta hand om besökare
 • service av öppna ytor såsom reception, konferensrum och kök
 • ordna blommor, mat och frukt till kontoret
 • beställa kontorsmaterial, kopieringspapper, kuvert mm
 • hantering av inkommande och utgående post och paket
 • ta emot bud och leveranser
 • se till att konferensrum och övriga lokaler är fina
 • hantera bokningar av konferensrum
 • boka kundevents och vara behjälplig vid andra sammankomster
 • beställa luncher och fika för möten
 • vara back-up och svara i växeltelefon vid behov
 • boka möten, resor för VD/ledningsgrupp
 • hantera kvitton för VD/ledningsgrupp
 • andra administrativa uppgifter vid behov/tid

Tjänsten är på heltid.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du, för att lyckas i rollen som Kontorsvärdinna & PA är en social person som brinner för service. Som person är du även utåtriktad, självständig prestigelös i ditt arbete och arbetar för en god arbetsmiljö och fantastisk service gentemot dina kollegor och kunder. Vidare tror vi att du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och trivs med att oväntade arbetsuppgifter kan hamna på ditt bord.

Du drivs av att utvecklas och har en förmåga att alltid ligga steget före och snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du ska behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i Officepaketet. Du är medveten om att du som värdebärare för Säkra kommer ha stor betydelse när det gäller att forma och utveckla Säkra och bidrar med kompetens och idéer samt deltar i erfarenhetsutbyten som medverkar till Säkras vision – nämligen att bli ett av de stora förmedlarhusen i Sverige.

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en intressant bransch som står inför ständig utveckling. Säkrakoncernen anordnar löpande konferenser och internutbildningar för att trygga kompetensutveckling och främja samverkan mellan kontoren.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Frågor om tjänsten besvaras av Heléne Neiglick, 08-408 067 52

Placeringsort: Stockholm
Startdatum: hösten 2020.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 70 kontor över hela Sverige som med sina 280 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.