Rekrytering

Förmedlare inom Sakförsäkring i Farsta, Stockholm

Försäkringsakademin JW som är en del av Säkra satsar på tillväxt och vi söker ett framtidslöfte inom Sakförsäkring som är redo för nya utmaningar och brinner för att skapa bra kundrelationer.

Vi är ett team på tio personer och sitter centralt i Farsta Centrum och men har även kontor på Gotland och Katrineholm.

Din roll

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt företag. Dina fokusområden kommer att vara nykundsbearbetning och hantera befintliga kunders försäkringsbehov.

Vi ska stärka vår synlighet på marknaden och skapa samt bibehålla relationer som leder till ny affär. Du kommer därför ha regelbundna kontakter med kunder, försäkringsbolag och samarbetspartners runt om i Sverige. Resor förekommer, likaså deltagande på branschdagar.

Vi är en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i fokus för att lösa kundens försäkringsbehov. Du kommer att ha mycket kundkontakt, och mycket av arbetstiden kommer att vara dedikerad till möten med nya och befintliga kunder både via telefon och fysiska möten.

Du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder. För dig som redan har en kundstock är vi öppna för olika lösningar, kontakta oss så berättar vi mer.

Större delen av våra kunder är små och medelstora företag där vi bistår med försäkringsupplägg.

Vem är du

Vi söker dig som har lätt för att skapa nya kontakter och älskar att göra affärer. Du har förmodligen ett rykte om dig att vara mycket serviceinriktad med en hög tillgänglighet gentemot dina kunder. Du trivs mycket bra i rollen och lämnar snabba och korrekta svar även under hög arbetsbelastning. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och ställer höga krav på god samarbetsförmåga, stresstålighet och flexibilitet. En positiv inställning och ett stort intresse för människor i kombination med en stark drivkraft av att nå dina mål är viktiga förutsättningar för att lyckas.

Vi ser gärna att du är försäkringsförmedlare idag eller har kunskap om företagsförsäkringar men erfarenhet av försäljning eller arbetat i liknande verksamhet är också meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Frågor om tjänsten besvaras av Markus Ljungblad, 076-855 29 65

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.