Om Säkra

Töllborg och Orsander öppnar nytt kontor i Varberg

Säkra öppnar ytterligare ett kontor i Varberg med både Liv- och Sakrådgivning på menyn. Magnus Töllborg och Magnus Orsander startar upp verksamheten med fokus på företagarna i regionen.

– Vår målsättning är att vara de lokala bolagens personliga samarbetspartner. Hos oss ska de kunna få försäkringslösningar för hela verksamheten, säger Magnus Töllborg.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Magnus Töllborg har 17 år i branschen och kommer närmast från ett annat Säkrakontor som liv- och pensionsrådgivare för företag. Innan dess har han varit på Länsförsäkringar som företagssäljare inom sakförsäkring samt liv- och personsrådgivare för företag och tidigare på Folksams kundtjänst.

Magnus Orsander har ett förflutet som lantbruks-och företagssäljare inom sakförsäkring hos Länsförsäkringar där han varit verksam i 14 år.

– Vi är övertygade om att vår breda kompetens och långa erfarenhet kommer att avspegla sig i de helhetslösningar vi kommer kunna erbjuda våra kunder. Det ser vi som en utmaning och ska bli riktigt trevligt, säger Magnus Orsander.

Säkra har god närvaro i regionen och kan erbjuda kontor i Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Magnus Töllborg
0708-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Magnus Orsander
0703-04 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR