Om Säkra

Säkra växer i Småland

Säkra Småland har anställt Madelene Appelqvist, Klas Freijd och Carl Fogelström som tidigare varit rådgivare på SPP i Jönköping.

– Vi förstärker vår position både nu och för framtiden genom att ta in dessa duktiga medarbetare. De är ett sammansvetsat team som tar med sig mycket kompetens och energi och vi får tillsammans ett ännu starkare erbjudande för våra kunder, säger Per Wessbo, VD, Säkra Småland AB.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Madelene Appelqvist klev in i branschen 1983 och varit branschen trogen sedan dess. Klas Freijd har arbetat i branschen sedan 1991 varit verksam på bland annat Trygg-Hansa och SPP. Carl Fogelström är specialist på tjänstepensioner och började sin karriär 2010, tidigare på Folksam och SPP.

– Säkra Småland har lokalt ett mycket starkt varumärke och står för hög kvalitet och stor kompetens inom både sak- och livförsäkring. Vi bidrar med ny kompetens till ett redan starkt team och får dessutom tillgång till fler alternativ. Detta kommer att gynna både nya och gamla kunder säger Klas Freijd.

Säkra har god närvaro i regionen och kan utöver Jönköping erbjuda kontor i Borås, Gislaved och Vetlanda. Säkra har i dag mer än 60 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Per Wessbo
VD, Säkra Småland AB
0703-12 13 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.