Om Säkra

Säkra startar upp förmedlarkontor i Landskrona

Säkra förtätar närvaron i Skåne genom rekrytering av Sebastian Pankko Brandt med uppdrag att starta upp ett förmedlarkontor i Landskrona. Sebastian är Livförmedlare och Finansiell rådgivare till privatpersoner och ägarledda företag.

– Skåne har erkänt många nyskapande företag vilket vittnar om ett bra företagsklimat i regionen. Med vår närvaro kan vi bidra ytterligare till ett innovativt och växande företagande i området, säger Peter Uvelid.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Sebastian Pankko Brandt är född och uppvuxen i Landskrona kommun och har byggt upp ett väl etablerat nätverk. Han började sin karriär hos Swedbank och blev sedan förmedlare på Skandia Syd. Efter ca 10 år i branschen har han nu landat som förmedlare hos oss på Säkra.

– I en förtroendebransch värderas det personliga mötet högt. Jag upplever att i takt med att vi lever längre vill kunderna att pensionen ska räcka längre vare sig om pengarna kommer från husförsäljning, arv, löpande sparande eller att man sålt sitt företag. Därför efterfrågas alltmer långsiktig kvalificerad rådgivning både inför och under pensionen, säger Sebastian Pankko Brandt.

Landskrona är Säkras åttonde förmedlarkontor i regionen då man sedan tidigare är etablerade i Båstad, Helsingborg, Lund, Malmö, Höllviken, Trelleborg och Kristianstad.

Säkra har i dag nära 60 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Sebastian Pankko Brandt
0418-181 81
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Uvelid
VD, Säkra AB
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR