Om Säkra

Säkra startar upp förmedlarkontor i Gävle

Säkra sätter Gästrikland på kartan genom rekrytering av Björn Mild med uppdrag att starta upp ett förmedlarkontor i Gävle. Björn är förmedlare inom Sak och är specialist på riskbedömning.

– Björn blir en välkommen resurs då han har ett unikt driv och intresse för sakområdet och kan branschens produkter utan och innan, säger Richard Nilsson Sakförmedlare och kontorsansvarig i Varberg som är moderbolag för det nya kontoret i Gävle.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Björn Mild har drygt 10 års erfarenhet i branschen och började som Riskingenjör på Zürich följt av AIG. Han har därefter varit Underwriter inom Risk Solution med internationella kunder på Trygg-Hansa samt Senior underwriter på XL Catlin. Björn började verka som försäkringsförmedlare hos Försäkringsförmedlarna Skeppsbron 2017. – I och med att jag både riskbedömt och utvecklat produkter inom sak känns steget att föra kunskapen om produkterna och tillgodose kundernas behov naturligt, säger Björn Mild.

Kontoret i Gävle är Säkras första förmedlarkontor i regionen. Närmaste kontor är Hudiksvall, Sala och Uppsala. Gävle kommer att ha ett nära samarbete med kontoret i Varberg som är moderbolag för det nya kontoret.

Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Björn Mild
070-250 60 72
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Richard Nilsson
0703-28 48 46
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR