Om Säkra

Säkra skapar storkontor i Helsingborg

Säkras Robert Johnsson med personal flyttar verksamheten till Björn Ljunggren och John Grant som i sin tur ansluter sitt bolag till Säkra.

– Det blir en nytändning för personalen i båda bolagen och känns både spännande och nödvändigt för att vi ska kunna ge våra kunder bästa service i Helsingborg, säger Robert Johnsson.

Robert Johnsson med personal har arbetat 25 år i branschen och är en del av Säkra sedan länge. Genom sammanslagningen av kontoren ökar Säkras närvaro i Helsingborg med över 100% och kan erbjuda såväl Investerings- och Pensionsrådgivning som förmedling av Sakförsäkringar.

Björn Ljunggren och John Grant har tidigare drivit sin verksamhet under namnet Trinova men byter nu namn till Säkra Tågaborg AB för att helt gå in i Säkras förmedlarkedja. Tillsammans har de över 45 års erfarenhet av branschen.

– Genom att vi ansluter oss till Säkra och United Securities får vi tillgång till bra Compliance, IT-stöd, samt administrativ hjälp. Dessutom är det trevligt att vi lokalt blir lite fler medarbetare som kan ”bolla" idéer och upplägg, säger Björn Ljunggren.

Närmaste kontor ligger i Båstad i norr och Landskrona i söder. Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Robert Johnsson
0760-16 62 04
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Björn Ljunggren
0706-57 19 88
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 70 kontor över hela Sverige som med sina 280 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.