Om Säkra

Säkra satsar på team med riskingenjörer

Säkra i Varberg med Richard Nilsson i spetsen fortsätter utveckla verksamheten med målmedvetna rekryteringar av riskingenjörer. Tidigare i år rekryterades Björn Mild till Gävle och nu har Jonas Pehrson värvats till kontoret i Varberg.

– Jonas blir en viktig kugge i vårt nya team med riskingenjörer. Genom att tillföra denna typ av hög kompetens har vi möjlighet att både bredda och fördjupa vår service till kunderna, säger Richard Nilsson.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

– Det ska bli jätteroligt att vara med och bygga upp riskingenjörsteamet samtidigt som jag kommer att utveckla den lokala affären i Varberg. Efter 12 år på If industri så har jag mycket erfarenhet att tillföra, säger Jonas Pehrson.

Säkra har god närvaro i regionen och kan utöver Varberg erbjuda kontor i Kungsbacka, Falkenberg och Halmstad. Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Jonas Pehrson
0705-91 63 04
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Richard Nilsson
0703-28 48 46
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.