Om Säkra

Säkra öppnar nytt kontor i Kalmar

Säkra öppnar ytterligare ett kontor vid Smålandskusten. Det nya kontoret ligger på Stationsgatan 5 i Kalmar och bemannas initialt med Rickard Caneus. Rickard har 10 år i branschen från både större och mindre förmedlarbolag.

– Jag känner den lokala marknaden väl och ser fram emot att kunna presentera Säkras starka erbjudande för både företag och privatpersoner i regionen, säger Rickard Caneus.

Säkra erbjuder en individ- och företagsanpassad fristående rådgivning för små och medelstora till större företag med specifika behov av kompetent rådgivning.

Rickard Caneus har bott i Kalmar de senaste 20 åren och har byggt upp ett väl etablerat nätverk i vilket han har ett tydligt fokus:

– Jag arbetar mot både privat- och företagskunder och tycker det är viktigt att verkligen kunna erbjuda kunden en helhetslösning. Världen i stort har sedan jag började i branschen digitaliserats i snabb takt vilket ofta fått standardlösningar till följd. Jag lägger därför stor vikt vid det personliga mötet.

Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med placeringsrådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

Rådgivningskontoret i Kalmar är Säkras nionde kontor i Småland. Man är sedan tidigare etablerade i Gislaved, Jönköping, Kalmar, Oskarshamn, Vetlanda och Växjö.

För ytterligare information kontakta

Rickard Caneus
072-090 88 88
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Uvelid
VD, Säkra AB
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.