Om Säkra

Säkra öppnar dörrarna i Alingsås

Säkra fortsätter sitt offensiva rekryteringsarbete och har nu knutit ytterligare ett erfaret team inom kapitalrådgivning och pension till sig. Denna gång är det Robert Hötzl och Danijel Jovanovic som närmast kommer från Skandia.

– Vi vill finnas där våra kunder finns och kommer fortsätta etablera oss på orter där vi tror att vår närvaro kan göra skillnad, säger Peter Uvelid.

Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med placeringsrådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

– I en allt mer reglerad förmedlarmarknad med allt större krav på förmedlare känns det bra att bli en del av Säkra, dess varumärke och resurser. Det skapar inte minst en trygghet för våra kunder , säger Danijel Jovanovic.

Säkra erbjuder en individ- och företagsanpassad fristående rådgivning för små och medelstora till större företag med specifika behov av kompetent rådgivning.

För ytterligare information kontakta

Danijel Jovanovic
0700- 90 00 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Uvelid
VD, Säkra AB
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.