Om Säkra

Säkra ökar närvaron i Göteborgsområdet

Säkra fortsätter att öka sin närvaro och öppnar nu kontor i Sisjön, Göteborg. Verksamheten startas med sju förmedlare och en assistent som närmast kommer från främst Skandia och Trygg-Hansa.

– Vi kommer tillsammans kunna erbjuda en heltäckande rådgivning inom pension, företagsförsäkringar inklusive specialistförsäkringar (Cyber etc.) samt Investeringsrådgivning, säger Carlos Jerez som är en av de nya förmedlarna.

Säkra har i dag 50 kontor och finns representerade med placeringsrådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

– Säkra har höga krav på kompetens och erfarenhet och det är därför extra roligt att få ett så erfaret team på plats i en region med en så stor potential och behov. Ett nytt kontor i Göteborgsområdet borgar fortsatt nöjda kunder, säger Peter Uvelid.

Säkra erbjuder en individ och företagsanpassad fristående rådgivning för små och medelstora till större företag med specifika behov av kompetent rådgivning.

För ytterligare information kontakta

Carlos Jerez
0725-71 61 26
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Uvelid
VD, Säkra AB
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.