Om Säkra

Säkra i Skara rekryterar Per Lundqvist

Säkra stärker närvaron i Västergötland genom rekrytering av Per Lundqvist till kontoret i Skara. Per är med sina 30 år i branschen både bank- och pensionsspecialist.

– Per kommer med sin långa erfarenhet och gedigna kunskaper vara en stor tillgång för både kunder och kollegor, säger Magnus Bexell Livförmedlare och kontorsansvarig i Skara och Mariestad.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och små och medelstora företag med specifika behov.

Per Lundqvist har 30 års erfarenhet i branschen och började sin bana som rådgivare på Länsförsäkringar och har därefter arbetat som bank- och pensionsspecialist hos Folksam och senare SEB.

– Jag har följt utvecklingen av pensionstjänster under många år och kan konstatera att betydelsen av att kunna dechiffrera erbjudanden till kunderna har ökat avsevärt, säger Per Lundqvist.

Säkra har god närvaro i regionen med kontor i Borås, Göteborg, Skövde och Mariestad som har ett nära samarbete med kontoret i Skara.

Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare samt liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Per Lundqvist
076-677 74 98
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Magnus Bexell
0708-30 20 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.