Om Säkra

Säkra förvärvar AssuransSelector AB i Helsingborg

Säkra Varberg fortsätter utveckla verksamheten och rekryterar Sigvard Åkerman med personal i bolaget AssuransSelector AB som därmed ansluter till Säkragruppen.

– Förvärvet innebär ett tillskott med kunnande inom teknologi, life science och industri samt internationell försäkring, vilket ger oss ytterligare möjlighet att bredda och fördjupa vår service till kunderna, säger Richard Nilsson, VD för Säkra Varberg.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Sigvard Åkerman startade förmedlarverksamheten år 1987 och har sedan dess låtit rörelsen växa till fem anställda, alla med stort intresse för bolagets fokusområden som är bioteknik- läkemedels- och medicinteknikföretag, verksamheter inom teknologi och industriella aktörer.

Genom anslutningen till Säkra kommer AssuransSelector AB kunna bygga vidare på befintlig verksamhet och inriktning samtidigt som man kommer få tillgång till Säkras samlade kompetens och systemstöd.

– Då Säkra visade ett stort intresse för företaget fann jag det samtidigt intressant att någon gång komma in i en större organisation, säger Sigvard Åkerman.

Säkra har god närvaro i regionen och kan utöver verksamheten i Helsingborg erbjuda kontor från Båstad i norr till Landskrona i söder. Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Sigvard Åkerman
070-920 64 27
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Richard Nilsson
0703-28 48 46
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.