Om Säkra

Säkra expanderar i Stockholm, Katrineholm och på Gotland

Försäkringsakademin JW AB (FAJW) ansluter sin förmedlarverksamhet till Säkra, som därmed passerar 150-strecket för antalet licensierade förmedlare runt om i Sverige.

– Jag är glad över att kunna välkomna FAJW till Säkra. FAJW är ett framgångsrikt etablerat förmedlarbolag som, precis som Säkra, har en stark entreprenörskultur. Tillsammans kan vi uppnå flera synergier där vi från Säkra även bidrar med vår styrka och struktur, säger Jonas Stenmark, vice VD, Säkra

FAJW kommer inom kort att byta namn till Säkra och ansluter därmed som franchise till Säkra, men kommer inte att bli delägare.

FAJW har kontor i Farsta söder om Stockholm, i Katrineholm samt i Katthammarsvik på Gotland. Säkra finns på flera platser i Stockholm och blir genom denna rekrytering etablerade både i norr- och söderort. Närmaste Säkrakontor till Katrineholm är Eskilstuna och Örebro och närmaste kontor till Katthamarsvik är Oskarshamn och Kalmar på fastlandet.

– Genom att ansluta verksamheten till Säkra får vi tillgång till ett gediget nätverk av kompetens. Säkra har också en väl etablerad struktur inom områden som compliance och affärssystem, vilket kommer vara till stor nytta för FAJW, säger Anders Lundin, VD för FAJW.

I samband med övergången till Säkra rekryteras även en ny permanent fristående VD som ska utveckla FAJW vidare. Nuvarande interimslösning med Anders Lundin som VD upphör då och han återgår till sin tjänst inom Gjensidige.

För ytterligare information kontakta

Anders Lundin
072-242 32 52
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jonas Stenmark
072-247 40 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Om Säkra

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Om Försäkringsakademin JW AB (FAJW)

FAJW har sin huvudsakliga verksamhet inom sakförmedling. Bolaget etablerades år 1996, och de 12 medarbetarna har tillsammans över 100 års erfarenhet av att hjälpa kunder med upphandling av försäkring och biträde vid skadehantering. FAJW är ett helägt dotterbolag till Gjensidige Forsikring ASA, ett av Nordens största sakförsäkringsbolag.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.