Om Säkra

Peter Uvelid lämnar Säkra och Jonas Stenmark tar över som tf VD

Peter Uvelid väljer idag att lämna sin post som VD, för Säkra AB samt tillhörande bolag i Säkrakoncernen, med omedelbar verkan. Jonas Stenmark som är vice VD i Säkra AB kliver därmed in och axlar rollen tillsvidare.

Peter Uvelid har gjort betydelsefulla insatser för Säkra under de fem år han har varit anställd inom bolaget. Han har bland annat bedrivit ett omfattande arbete för att få till ett samarbete mellan förmedlarorganisationer för att skapa en motvikt till de större kedjorna i branschen, vilket bidragit till att Säkra blivit ett av de mest välrenommerade förmedlarbolagen på den svenska marknaden.

– I och med att Säkra nu tar nästa steg har jag valt att lämna min anställning för att släppa fram nya krafter som tar Säkra vidare. Jag vill rikta ett stort tack till alla kompetenta Säkrakollegor runt om i landet och hoppas att Säkra bibehåller sin genuina ”Säkraanda” när man nu ökar takten framåt, säger Peter Uvelid.

För att bibehålla fokus och engagemang för bolagets framtid kliver Jonas Stenmark som är vice VD för Säkra AB in och axlar rollen tillsvidare.

– På mina egna och styrelsens vägnar vill jag tacka Peter för hans gedigna arbete och stora engagemang samt önskar honom lycka till med framtida utmaningar, säger Peeter Pütsep, styrelseordförande i Säkra AB.

För ytterligare information kontakta

Peeter Pütsep
Styrelseordförande, Säkra AB
070-949 09 45
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jonas Stenmark
vice VD, Säkra AB
072-247 40 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.