Om Säkra

Östermalm Fond & Försäkring AB ansluter till Säkra

Säkra förtätar sitt engagemang i Stockholm genom att ansluta Östermalm Fond & Försäkring med Sven-Arne Sjödin till verksamheten.

– Sven-Arne har stor kompetens inom portföljförvaltning, pensions- och exitstrategier vilket är ett högintressant område för Säkra, säger Camilla Gustafsson, Affärsutvecklare på Säkra AB.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Sven-Arne Sjödin är jurist i grunden och har arbetat i branschen i 21 år. Han har tidigare arbetat för bland annat HQ Bank, Skandiabanken (Switzerland) AG och Independent Investment Group SA som finansiell rådgivare och kontorschef.

– Säkra har en lång erfarenhet på den svenska marknaden vilket ger min verksamhet möjlighet att bredda befintligt produktutbud och utveckla affären avseende företagsrådgivning, säger Sven-Arne Sjödin.

Säkra har god närvaro i Stockholmsregionen och kan erbjuda kontor på Östermalm, Norrmalm och Söder samt både i Norr- och Söderort. Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Sven-Arne Sjödin
070-794 10 70
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Camilla Gustafsson
Affärsutvecklare Liv, Säkra AB
070-143 94 14
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina drygt 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.