Om Säkra

Ökad medlemsnytta när Plåt & Ventföretagen fördjupar samarbetet med Säkra

Nu utökar Plåt & Ventföretagen sitt samarbete med försäkringsförmedlaren Säkra. Samarbetat fördjupas på två sätt, dels förlängs avtalet kring försäkringslösningar med Säkra Stenstaden och dels tecknas ett avtal gällande förmedling av person- och pensionslösningar med Säkra Västerås. Samarbetet innebär att Plåt & Ventföretagens medlemmar nu får en helhetslösning gällande försäkringar och pension.

Bransch- och arbetsgivarorganisationen Plåt & Ventföretagen arbetar med att skapa nytta för sina medlemmar. Medlemsförmåner i form av rabattavtal och särskilt framtagna försäkringar är viktiga och högt uppskattade av medlemmarna. De nytecknade avtalen med Säkra är ett led i öka medlemsnyttan.

– Vi arbetar mycket med att skapa mervärde och trygghet för våra medlemmar. Samarbetet med Säkra är en del av vår långsiktiga strategi för vårt försäkringspaket. Vi fortsätter arbetet med att höja kvalitén och kompentensen i branschen genom att jobba skadeförebyggande där vi tillsammans med Säkra har genomfört flera lyckade projekt, exempelvis Skotta Säkert, säger Johan Lindström vd på Plåt & Ventföretagen.

Säkra Stenstaden är glada över att få fortsätta leverera skräddarsydda försäkringar till Plåt & Ventföretagens medlemmar.

– Stenstaden har avtal med Plåt & Ventföretagen sedan 2011 och det är med stor glädje vi får fortsatt förtroende att skapa ytterligare trygghet för medlemmarna. Genom detta samarbete tar Säkra en stärkt position inom skräddarsydda lösningar för rikstäckande organisationer. Vi kommer även fortsättningsvis jobba vidare med skadeförebyggande projekt för att stärka våra kunders varumärke, säger Martina Jonaeson vd på Säkra Stenstaden.

Säkra Stenstaden har tidigare tagit fram en företagsförsäkring som är anpassad efter Plåt & Ventföretagens medlemmars verksamhet. Nu finns det även ett upphandlat avtal för personförsäkringar och pensionslösning.

– Vi är otroligt glada att få vara en del av samarbetet med Plåt & Ventföretagen och är övertygade om att kunna skapa långsiktigt hållbara värden för medlemmarna, säger Robert Strand på Säkra Västerås.

För ytterligare information kontakta

Johan Lindström – vd Plåt & Ventföretagen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
08-762 75 90

Vilma Henriksson – Förmedlare Säkra Stenstaden AB
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0767 900 250


Plåt & Ventföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för företag verksamma inom byggnadsplåt och ventilation.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.