Om Säkra

Niklas Svensson startar upp Säkrakontor i Norrtälje

Säkra fortsätter sin geografiska utbredning och startar nu ett kontor i Norrtälje med Niklas Svensson i spetsen.

– Niklas har bred kompetens stor förståelse för bland annat turism och besöksnäring vilket är ett välkommet komplement till befintlig kompetens inom Säkra, säger Jonas Stenmark.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Niklas Svensson har varit i försäkringsbranschen sedan 2003 och arbetat aktivt som förmedlare i totalt 10 år. Han kommer senast från Gjensidige Försäkring.

– Säkras syn på betydelsen av lokal förankring och närheten till kunderna passar mig utmärkt samtidigt som det känns tryggt att ha den breda kunskap som finns i Säkragruppen i ryggen, säger Niklas Svensson.

Då Niklas är uppvuxen i Stockholm och Roslagen har han god kännedom om entreprenadföretag och besöksnäringen i regionen. Dessutom har han lång erfarenhet kring entreprenadförsäkring och byggprojekt som även det är ett prioriterat område.

Verksamheten kommer inrikta sig på förmedling av Sakförsäkringar och ligga på Stora Torget i Norrtälje. Närmaste Säkrakontor blir Uppsala, Stockholm och Enköping. Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Niklas Svensson
070-443 93 25
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jonas Stenmark
072-247 40 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.