Om Säkra

Marie-Louise Skoog ny affärsutvecklare på Säkra Direkt AB

Säkra tillför kompetens för att förbättra distributionen och har nu knutit Marie-Louise Skoog till sig. Marie-Louise kommer närmast från en tjänst som ledare på Trygg-Hansas Large & Complex Sales, Commercial line.

– Marie-Louise kommer tillföra värdefull kompetens inom konceptutveckling där Säkra kommer lägga stor fokus inom närmsta tiden, säger Säkra Direkts VD Jonas Stenmark.

Säkra har i dag över 200 medarbetare fördelade på mer än 50 kontor över hela Sverige. Man finns representerade med placeringsrådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

Allt sedan Säkras start 1985 har affärsutveckling av produktflora och tjänstekoncept ständigt anpassas efter marknadens skiftande behov. Säkras grundläggande mål är att alltid tillvarata kundens intressen och bidra till våra kunders utveckling genom vår kompetens och erfarenhet.

– Det är ett mycket intressant och spännande uppdrag och jag ser fram emot att vara med på den utvecklingsresa som Säkra ska göra, säger Marie-Louise Skoog.

Säkra erbjuder en individ- och företagsanpassad fristående rådgivning för små och medelstora till större företag med specifika behov av kompetent rådgivning.

För ytterligare information kontakta

Jonas Stenmark
08-400 154 22
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Marie-Louise Skoog
070-360 00 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.