Om Säkra

Jonas Stenmark rekryteras till Säkras ledning

Jonas Stenmark från Länsförsäkringar rekryteras till ny vVd i Säkra AB.
– Vi hälsar Jonas välkommen som vVd till Säkra. I och med detta förstärker vi upp Säkras förmåga till att utveckla, bredda och öka värdet på vårt erbjudande till våra kunder. Jonas med sin erfarenhet av förmedlarorganisationer, ledarskap och produktfrågor kommer att göra Säkras erbjudande ännu mer attraktivt, säger Säkras VD Peter Uvelid.

Jonas kommer närmast från Länsförsäkringar Sak där han arbetat som Chef för Underwriting Ansvar.

Jonas kommer att ta över ansvaret för Säkra Direkt och initialt ha ansvar för Säkras Sakaffär samt anknutna ombudskap. Jonas har en lång erfarenhet av affärs- och produktutveckling och hans erfarenhet kommer väl till pass i den fortsatta expansionen av Säkra Direkt som växer ca 25% per år. Jonas kommer även ha mycket kontakt med Säkras kontor för att stötta deras affär samt även arbeta med den fortsatta rekryteringen.

– Det känns både utvecklande och spännande att vara med på den resa som Säkra gör. Mina tidigare erfarenheter tillsammans med det entreprenörskap som jag tycker speglar Säkra gör att det här steget känns helt rätt, säger Jonas Stenmark.

Jonas börjar den 12 mars 2018.

För ytterligare information kontakta

Peter Uvelid
VD, Säkra AB
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.