Om Säkra

Jonas Stenmark ny VD på Säkra Direkt AB

Säkra fortsätter nu att strukturera sig för fortsatt tillväxt och tillsätter Jonas Stenmark som VD för Säkra Direkt AB.

– Jonas har lång erfarenhet och hög kompetens när det gäller att utveckla och förvalta produkter. Hans stora engagemang har redan satt ett positivt avtryck i verksamheten, säger Peter Uvelid, VD på Säkra.

Säkra Direkt erbjuder försäkringslösningar som är anpassade för företag och företagsgrupper och deras anställda samt privatpersoner och deras familjer. Bolagets produkter förmedlas av förmedlare där Säkragruppens förmedlarkår, som för närvarande är störst med sina över 200 medarbetare fördelade på mer än 50 kontor över hela Sverige.

– Säkra Direkt är ett etablerat företag och har en tydlig målsättning för fortsatt expansion av moderna försäkringsprodukter. Uppdraget som VD känns därför extra spännande, säger Jonas Stenmark.

Säkra Direkt AB är ett dotterbolag till Säkra AB och är verksam som anknutet ombud till Moderna Försäkringar, som försäkringsförmedlare och är även godkänd coverholder för Lloyds. Säkra Direkt AB är underwriters till både Moderna Försäkringar och Lloyds.

För ytterligare information kontakta

Peter Uvelid
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jonas Stenmark
08-400 154 22
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.