Om Säkra

Henrik Olsson startar upp Säkrakontor i Karlskoga

Säkra fortsätter sin geografiska utbredning och startar nu ett kontor i Karlskoga med Sakförmedlaren Henrik Olsson i spetsen.

– Henrik har ett brett nätverk samt kvalificerad kunskap inom byggsektorn och verkstadsindustrin. Vi hoppas att han ska trivas hos oss, säger Säkras tf VD, Jonas Stenmark.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Henrik har 12 år från Saksidan i branschen kommer närmast från Dina Försäkringar där han bland annat satt med i marknadsgruppen i Göteborg. Dessförinnan har han varit verksam på Länsförsäkringar i 5 år.

– Att bli förmedlare är något som vuxit fram under några år. Valet föll på Säkra på grund av den familjära känslan och närheten till ledningen, säger Henrik Olsson.

Utöver Karlskoga kommer Henrik finnas tillgänglig på kontoren i Karlstad och Kristinehamn. Säkra har i dag mer än 60 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Henrik Olsson
Förmedlare Sak
079-332 40 74
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jonas Stenmark
tf VD, Säkra AB
072-247 40 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.