Om Säkra

Fredrik Petterström ansluter till Säkra

Säkra förtätar sitt engagemang i Malmö genom att ansluta Säkra Limhamn AB med Fredrik Petterström till verksamheten.

– Fredrik har stor kompetens och erfarenhet inom bland annat finansiell rådgivning inom ISK och kapitalförsäkringar vilket utgör ett växande behov hos våra kunder, säger Camilla Gustafsson, Affärsutvecklare på Säkra AB.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Fredrik har 15 år i branschen och kommer närmast från Hjerta. Innan dess har han arbetat som placeringsrådgivare på både Nordea och Swedbank.

– Säkra har starkt varumärke och gott rykte i branschen vilket gör att jag ser fram emot att komma in i organisationen och bidra med mina erfarenheter, säger Fredrik Petterström.

Säkra har god närvaro i regionen och kan utöver två kontor i Malmö erbjuda kontor i Lund, Trelleborg, Höllviken och Landskrona. Säkra har i dag mer än 60 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Fredrik Petterström
070-694 36 71
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Camilla Gustafsson
Affärsutvecklare Liv, Säkra AB
070-143 94 14
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.