Om Säkra

David Yarian ny Livförmedlare på Säkra

Säkra Stockholm Öst Liv AB rekryterar David Yarian som Livförmedlare till verksamheten.

– Vi utökar vårt team med en ny medarbetare för att erbjuda våra kunder, nya som gamla, ett förstärkt erbjudande inom försäkring och finansiell rådgivning, säger Monica Holmqvist, VD, Säkra Stockholm Öst Liv.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

David har arbetat i finansbranschen sedan 2010 då han blev antagen till SEBs aspirantprogram. Senast kommer han från Bandling & Partners där han fick utvecklas mer inom sparande/försäkringar.

Han har idag både Swedsec och Insuresec licens och ett brett kunnande inom både investeringsrådgivning och försäkringsförmedling mot både privatpersoner och företag.

Säkra Stockholm Öst erbjuder idag kvalificerad rådgivning inom både företagsförsäkring, personrelaterade försäkringar och finansiella tjänster.

– Det känns fantastiskt kul att börja inom Säkra. Säkra känns som en seriös aktör vars huvudfokus är att hjälpa kunder, vilket stämmer överens med hur jag själv vill arbeta mot kund. Jag fick ett positivt intryck redan första gången jag kom till kontoret och det betyder mycket! säger David Yarian

Säkra har god närvaro i Stockholmsregionen och kan erbjuda kontor på Östermalm, Norrmalm och Söder samt både i Norr- och Söderort. Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Monica Holmqvist
VD, Säkra Stockholm Öst Liv AB
08-665 36 90
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

David Yarian
Förmedlare Liv
Finansiell rådgivare
08-665 36 97
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.