Om Säkra

Christer Jakobsson tar över Sakverksamheten i Sala

Säkra fortsätter sitt offensiva rekryteringsarbete och har nu knutit ytterligare en erfaren försäkringsexpert till sig. Denna gång är det Christer Jakobsson som närmast kommer från Dina Försäkringar.

– Christer har bred kompetens inom lantbruksföretagande och välkommet tillskott för både kunder och kollegor inom Säkra, säger Jonas Stenmark.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Christer Jakobsson började att driva egna jordbruksföretag 1994 och kom in i försäkringsbranschen 2001 då Länsförsäkringar AB behövde fylla på sin lantbrukskompetens. Därefter har han ansvarat för lantbruksaffären på Gjensidige Sverige och varit företags- och lantbrukssäljare på Dina Försäkringar Mälardalen.

– Jag har jobbat med allt från att sälja försäkringar direkt till kund till utveckling av de försäkringsprodukter som finns på marknaden idag. Som egenföretagare ser jag försäkringsbehovet både från kundens och försäkringsgivarens sida och det tror jag är till fördel för mina blivande kunder, säger Christer Jakobsson.

Christer sitter initialt på befintligt Säkrakontor i Sala men kommer att öppna ett nytt kontor i Enköping under 2019. Målgruppen är små och medelstora företag i Mälardalen.

Närmaste kontor ligger i Enköping, Uppsala, Eskilstuna och Örebro. Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Christer Jakobsson
072-549 96 27
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jonas Stenmark
Vice VD, Säkra AB
072-247 40 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR