Om Säkra

Camilla Gustafsson ny affärsutvecklare på Säkra

Säkra stärker upp ytterligare för att kunna vässa erbjudandet på livsidan och har rekryterat Camilla Gustafsson. Camilla kommer närmast från en tjänst som förmedlare på ett av Säkras lokala förmedlarbolag.

– Camilla har med sin långa erfarenhet inom förmedlarverksamhet stor insikt i vad kunderna efterfrågar och vad förmedlarna behöver stöd med inför ökade lagkrav, säger Säkras VD Peter Uvelid.

Säkra har i dag över 200 medarbetare fördelade på mer än 50 kontor över hela Sverige. Man finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

Allt sedan Säkras start 1985 har affärsutveckling av produktflora och tjänstekoncept ständigt anpassats efter marknadens skiftande behov. Säkras grundläggande mål är att alltid tillvarata kundens intressen och bidra till våra kunders utveckling genom vår kompetens och erfarenhet.

Camilla har med sina 18 år i förmedlarbranschen ett gediget kunnande. Hon kommer senast från en tjänst som Livförmedlare hos Säkra Täby AB. Utöver detta har hon även fungerat som resurs för hela Säkra vad gäller den nya lagstiftningen (GDPR, IDD) och den digitalisering som Säkra och branschen står inför.

Camilla tillträder den 1 mars 2019 och kommer i sin roll som affärsutvecklare på livsidan bland annat leda Säkras interna utvecklingsarbete inom Team Liv samt vara kontaktperson för Säkras samarbetspartners inom livområdet.

– Jag ser fram emot att kunna fokusera på att ge mina förmedlarkollegor en enklare vardag och att kunna erbjuda kunderna bra och moderna lösningar från Säkra, säger Camilla Gustafsson.

Säkra erbjuder en individ- och företagsanpassad rådgivning för små och medelstora till större företag med specifika behov av kompetent rådgivning.

För ytterligare information kontakta

Camilla Gustafsson
0701-43 94 14
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Uvelid
VD, Säkra AB
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.