Om Säkra

Alexander Santrisi ny Livförmedlare på Säkra

Säkra Stockholm Nowa AB rekryterar Alexander Santrisi som Livförmedlare till verksamheten.

– Alexander har ett stort intresse för finansiell rådgivning och rådgivning inom tjänstepension vilket passar vårt kundsegment med bland annat entreprenörer perfekt, säger Viktor Stangenborn, VD för företaget.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Alexander Santrisi har varit i branschen sedan 2015 och kommer senast från JSM Wealth Management som Partner. Han är Civilekonom i grunden och har studerat finansiell ekonomi på Uppsala Universitet.

– Säkra har ett starkt erbjudande som skapar mervärde för kunderna. Det hoppas jag kunna utveckla vidare och ytterligare förstärka Säkras position som främsta aktör i branschen, säger Alexander Santrisi.

Säkra har god närvaro i Stockholmsregionen och kan erbjuda kontor på Östermalm, Norrmalm och Söder samt både i Norr- och Söderort. Säkra har i dag mer än 60 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Alexander Santrisi
070-791 46 85
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Viktor Stangenborn
VD, Säkra Stockholm Nowa AB
072-003 44 42
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.