Företag

Skydd och möjligheter för företagare

Som företagare lever du ett aktivt liv som kräver din närvaro och energi. Säkra är experter inom detta område. Vi är själva företagare och vet bättre än de flesta av våra konkurrenter vad livet som företagare egentligen innebär. Varje dag hjälper vi våra många företagskunder, tillsammans ger vi rådgivning och service till drygt 40 000 företag över hela Sverige.

Som företagare är det mycket viktigt att du har ett bra skydd om något skulle inträffa för dig eller din verksamhet.

Livet som företagare innebär samtidigt en mängd möjligheter. Är du delägare i en verksamhet finns en mängd fördelar som du kan nyttja. Vi hjälper dig att hitta och opartiskt förmedla finansiella lösningar och försäkringar, särskilt anpassade för företagare.

Det svenska skattesystemet är ganska bra för dig som är företagare. Utöver lön kan du t ex ta ut delar av företagets vinst till dig själv, och bara betala 20 % i skatt. För många lönar det sig alltså att gå ner lite i lön, och istället ge sig själva aktieutdelning.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR