Företag

Ditt ansvar för personalen

Tjänstepension är en av de vanligaste anställningsförmånerna och betraktas av många anställda som ett grundkrav på en attraktiv arbetsgivare. En viktig anledning till att tjänstepension är en så värdefull förmån är att den bidrar till att minska skillnaden mellan den anställdes lön idag och den pension som utbetalas från staten.

Säkra erbjuder konkurrenskraftiga tjänstepensionslösningar i samarbete med marknadens främsta försäkringsbolag. Vi erbjuder flexibla lösningar som kan omfatta allt från kompletta pensionsplaner för hela företaget till individuella lösningar för varje anställd vid specifika situationer som uppstår i arbetslivet.

Utöver tjänstepensionen finns en mängd viktiga försäkringar som du som arbetsgivare har ansvar för.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR