Företag

Ditt ansvar för personalen

Tjänstepension är en av de vanligaste anställningsförmånerna och betraktas av många anställda som ett grundkrav på en attraktiv arbetsgivare. En viktig anledning till att tjänstepension är en så värdefull förmån är att den bidrar till att minska skillnaden mellan den anställdes lön idag och den pension som utbetalas från staten.

Säkra erbjuder konkurrenskraftiga tjänstepensionslösningar i samarbete med marknadens främsta försäkringsbolag. Vi erbjuder flexibla lösningar som kan omfatta allt från kompletta pensionsplaner för hela företaget till individuella lösningar för varje anställd vid specifika situationer som uppstår i arbetslivet.

Utöver tjänstepensionen finns en mängd viktiga försäkringar som du som arbetsgivare har ansvar för.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 70 kontor över hela Sverige som med sina 280 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.