Rekrytering

Försäkringsförmedlare Sak i Varberg

Är du en strukturerad och noggrann lagspelare som söker ett jobb där du har stort eget ansvar, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter? Då har vi något för dig!

Vår verksamhet

Säkra i Varberg är ett kontor som arbetar med sakförsäkring samt liv- och placeringsrådgivning. Våra kunder finns främst i Halland med omnejd. Kontoret har funnits sedan 2008 och har en stark marknadsposition i området.

Arbetsuppgifter

Som sakförmedlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att erbjuda våra tjänster till nya och befintliga kunder. Du kommer att tilldelas ett antal befintliga kunder men kommer även att aktivt bearbeta nya kunder.

Vem är du?

För att lyckas i jobbet bör du ha en hög social kompetens och förmåga att på ett strukturerat sätt kunna jobba mot uppsatta mål. Du brinner för försäljning och tar enkelt kommando i kundrelationer. Din kommunikationsförmåga är alltid på topp och du engageras av nya utmaningar.

Kravprofil

Vi söker sakförmedlare med minst 2 års branscherfarenhet. Vi ser med fördel på sökande som har en befintlig affär.

Anställning

Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Du söker tjänsten genom att e-posta Ditt CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vid frågor kontakta Richard Nilsson, 070-32 848 46 eller e-posta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Svar önskas innan den 7 Januari.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största oberoende varumärken inom försäkringsförmedling, fondplacering och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.