Rekrytering

Säkra Skellefteå AB växer och utökar kontoret i Piteå där dom nu behöver en kommunikativ och relationsskapande kompetenspartner. Troligen är du i liknade bransch idag med försäljning av försäkringar, företagsrådgivning eller motsvarande verksamhet. Nu finns öppningen för nästa steg i din karriär.

Vad innebär tjänsten?

Som kompetenspartner på Säkra kommer du vara en värdefull partner till deras kunder där olika frågor och rådgivning kommer ligga i fokus. Frågorna kan beröra pensionslösningar, försäkringar och arbetsgivarfrågor. Att vara en del i förmedling och till viss del kapitalförvaltning kommer också vara en uppgift i arbetet. Tjänsten innebär även att du är aktiv i att utveckla både nya och befintliga kunder. I dialog med kunderna kommer du vara en del av deras utveckling.

Vem är du?

Som person har du ett affärsmässigt förhållningssätt, detta till allt du tar dig an med en säljande anda. Passion för produkterna, tjänsterna och kunderna visar du med en ödmjukhet inlindad i ett trovärdigt samarbete internt och externt. Du tänker långsiktigt och har uthållighet i processerna med kund. Med stort hjärta drivs du av att göra skillnad och det bästa kvittot du kan få är uppskattningen från en nöjd kund.

Erfarenhetsmässigt har du troligen arbetat med av någon form av kundrelation, intern och/eller extern, och detta under mångårig verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av komplex kundrådgivning, affärsupplägg och förhandling. Du har gjort goda resultat och har en utvecklad förmåga att bygga nya värdefulla relationer inom verksamheten. Utbildningsmässigt har du eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

På Säkra får du ett omväxlande jobb med olika kunder och uppdrag, ett utmanande jobb i en komplex bransch med många aktörer. Placering i Piteå.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cesab Rekrytering. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Torgerstad, 070-941 45 80 på Cesab för ytterligare information och ansök senast den 17 juni på www.cesab.se.

BESÖK KONTORET I PITEÅ

BESÖK KONTORET I SKELLEFTEÅ

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största oberoende varumärken inom försäkringsförmedling, fondplacering och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.