Säkra ökar närvaron i Göteborgsområdet

Säkra fortsätter att öka sin närvaro och öppnar nu kontor i Sisjön, Göteborg. Verksamheten startas med sju förmedlare och en assistent som närmast kommer från främst Skandia och Trygg-Hansa.

–  Vi kommer tillsammans kunna erbjuda en heltäckande rådgivning inom pension, företagsförsäkringar inklusive specialistförsäkringar (Cyber etc.) samt Investeringsrådgivning, säger Carlos Jerez som är en av de nya förmedlarna.

Säkra har i dag 50 kontor och finns representerade med placeringsrådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

–  Säkra har höga krav på kompetens och erfarenhet och det är därför extra roligt att få ett så erfaret team på plats i en region med en så stor potential och behov. Ett nytt kontor i Göteborgsområdet borgar fortsatt nöjda kunder, säger Peter Uvelid.

Säkra erbjuder en individ och företagsanpassad fristående rådgivning för små och medelstora till större företag med specifika behov av kompetent rådgivning.

För ytterligare information kontakta

Carlos Jerez
0700-90 00 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Uvelid
VD, Säkra AB
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.