Säkra öppnar dörrarna i Alingsås

Säkra fortsätter sitt offensiva rekryteringsarbete och har nu knutit ytterligare ett erfaret team inom kapitalrådgivning och pension till sig. Denna gång är det Robert Hötzl och Danijel Jovanovic som närmast kommer från Skandia.

–  Vi vill finnas där våra kunder finns och kommer fortsätta etablera oss på orter där vi tror att vår närvaro kan göra skillnad, säger Peter Uvelid.

Säkra har i dag mer än 50 kontor över hela Sverige och finns representerade med placeringsrådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

–  I en allt mer reglerad förmedlarmarknad med allt större krav på förmedlare känns det bra att bli en del av Säkra, dess varumärke och resurser. Det skapar inte minst en trygghet för våra kunder , säger Danijel Jovanovic.

Säkra erbjuder en individ- och företagsanpassad fristående rådgivning för små och medelstora till större företag med specifika behov av kompetent rådgivning.

För ytterligare information kontakta

Danijel Jovanovic
0700- 90 00 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Uvelid
VD, Säkra AB
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.