Om Säkra

Säkra etablerar sig i Nyköping

Säkra ökar sin närvaro och öppnar kontor i Nyköping och börjar med en dynamisk duo i form av Lena Wärn och Jörgen Qvistgaard. De kommer närmast från UIB Nordic med fokus på Sakförsäkring.

– Vi har bred kompetens, genomför riskanalyser och utför kvalificerad rådgivning. Vi ser helt enkelt till att kundens företag står rustat för framtiden, berättar Lena Wärn.

Säkra har i dag 50 kontor och finns nu representerade med sakförmedlare på 19 orter i Sverige.

– Vi en lång tradition av att vara väl representerade på orter som har ett starkt företagande och vårt rekryteringsarbete med Nyköping är ett led i denna strategi. Vi har som målsättning att öppna ytterligare 2 kontor före årsskiftet på orter där vi vill erbjuda våra kunder en personlig, kvalitativ och fristående rådgivning, säger Peter Uvelid.

Säkra erbjuder en individ och företagsanpassad fristående rådgivning för små och medelstora till större företag med specifika behov av kompetent rådgivning.

För ytterligare information kontakta

Lena Wärn
072-151 25 25
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peter Uvelid
VD, Säkra AB
0768-30 20 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största oberoende varumärken inom försäkringsförmedling, fondplacering och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.