Säkra i Piteå söker Kompetenspartner

Säkra är en av Sveriges ledande kedjor av pensions- och försäkringsspecialister och vi erbjuder våra kunder kompetens inom, och förmedling av, pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar. Vi finns på ett 40-tal orter runt om i landet från Piteå i norr till Trelleborg i söder. Vårt lokala bolag, Säkra Skellefteå AB, har kontor i Skellefteå och Piteå och våra kunder finns i hela Norr- och Västerbotten. Säkra Skellefteå AB ägs lokalt och vi erbjuder dig en arbetsplats med ständigt nya utmaningar. Vi är idag sex kompetenta medarbetare som eftersträvar utveckling och hög energi med kundens behov och önskemål i blickfånget. 2016 omsatte vi drygt 8 miljoner. Besök gärna sakra.se för mer information.

Läs mer...

Sökes: Finansiell rådgivare/Livförmedlare till Vetlanda

Säkra växer och vårt kontor i Vetlanda vill nu expandera verksamheten. Du kanske arbetar med försäkringar idag eller är en erfaren företagsrådgivare som drivs av att göra skillnad för dina kunder? Nu har du möjlighet att ta nästa steg i din karriär hos oss.

Läs mer...

Säkra Vetlanda AB söker Livassistent

Är du en strukturerad och noggrann lagspelare som söker ett jobb där du har stort eget ansvar, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter? Då har vi det för dig!

Om tjänsten

Säkra Vetlanda AB tillhör Säkrakoncernen och är ett litet företag med starkt kundfokus. Vi erbjuder dig en arbetsplats med ständigt nya utmaningar. Det erbjuds möjlighet att arbeta deltid (min 75%).

Läs mer...

Säkra – där kloka får råd

Vill du anta utmaningen att bli framtidens försäkringsförmedlare, investeringsrådgivare eller riskingenjör?

Nu har du möjligheten att ta nästa steg i din karriär som försäkringsförmedlare, investeringsrådgivare eller riskingenjör. Vi erbjuder dig chansen att utveckla en egen förmedlarverksamhet inom Säkra med en initial garantilön och möjlighet till delägarskap. 

Arbetar du på försäkringsbolag, är du en erfaren förmedlare eller är du precis nyutexaminerad? Vågar du anta utmaningen? Då är Säkra något för dig!

Läs mer...

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.