Säkra i Västerås söker Försäkringsförmedlare Liv

Vi växer och behöver bli fler för att på bästa sätt ta hand om våra kunder.
 
Vår verksamhet

Säkra Västerås har idag nio anställda som arbetar med sak och livförsäkring till mestadels små och medelstora företag.

Vi söker

Vi söker dig som gillar att jobba tillsammans med andra men också har en stark egen drivkraft. Du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder.

Läs mer...

Säkra Mariestad och Skara söker Finansiell Rådgivare/Livförmedlare

Våra kontor i Mariestad och Skara växer och vi behöver ytterligare en kollega för att ta hand om våra kunder.
 
Vår verksamhet

Säkra i Mariestad och Skara drivs i ett gemensamt bolag och vi har idag 4 anställda. Vi arbetar med Livförsäkring och placeringsrådgivning mot både Företag och Privatpersoner.

Läs mer...

Säkra i Piteå söker Kompetenspartner

Säkra är en av Sveriges ledande kedjor av pensions- och försäkringsspecialister och vi erbjuder våra kunder kompetens inom, och förmedling av, pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar. Vi finns på ett 40-tal orter runt om i landet från Piteå i norr till Trelleborg i söder. Vårt lokala bolag, Säkra Skellefteå AB, har kontor i Skellefteå och Piteå och våra kunder finns i hela Norr- och Västerbotten. Säkra Skellefteå AB ägs lokalt och vi erbjuder dig en arbetsplats med ständigt nya utmaningar. Vi är idag sex kompetenta medarbetare som eftersträvar utveckling och hög energi med kundens behov och önskemål i blickfånget. 2016 omsatte vi drygt 8 miljoner. Besök gärna sakra.se för mer information.

Läs mer...

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.