Mina sidor

Försäkringar Företag / Försäkringar Privat

I Säkras webbaserade kundvårdsprogram kan du se dina försäkringar och få en dagsfärsk totalbild av ditt försäkringsengagemang. Här ser du utvecklingen på ditt pensionsengagemang och kan göra egna pensionsprognoser

OBS!
Den 8 juli bytte vi kundvårdsprogram inom Säkra.
Detta innebär följande:

  • Om du loggar in med personnummer som användarnamn för att se ditt engagemang kan du vid den nya inloggningen klicka på “Skicka nytt lösenord”. Då skall ett nytt lösenord genereras till din epost om den finns upplagd. Om detta inte fungerar kontakta ditt lokala Säkrabolag.
  • Om du loggar in som personaladministratör skall du kontakta ditt lokala Säkrabolag

Gå direkt till onlinetjänsten för Försäkringar

Grupplösningar

Tillhör du ett företag eller en organisation som erbjuder era kunder, anställda eller medlemmar en skräddarsydd försäkringslösning? Då finner du det som är aktuellt för just er under Säkras webbsida för Grupplösningar.

Gå direkt till onlinetjänsten för Grupplösningar

Värdepapper

Samla dina fonder och värdepapper hos Säkra och följ dina placeringar via  vår webbtjänst. Kontakta det Säkrakontor där du är kund för att erhålla inloggningsuppgifter.

Gå direkt till onlinetjänsten för Värdepapper

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.