Sökes: Finansiell rådgivare/Livförmedlare till Vetlanda

Säkra växer och vårt kontor i Vetlanda vill nu expandera verksamheten. Du kanske arbetar med försäkringar idag eller är en erfaren företagsrådgivare som drivs av att göra skillnad för dina kunder? Nu har du möjlighet att ta nästa steg i din karriär hos oss.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av företagsrådgivning, gärna inom försäkring, pension och fond samt erfarenhet av komplex kundrådgivning, affärsupplägg och förhandling.

Du har högskoleutbildning med företagsekonomisk inriktning eller motsvarande. Du har IFU-diplom och Swedseclicens. Vi ser även att du behärskar svenska väl i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar datorer som ett naturligt arbetsredskap.

Du är

Vi söker dig som är affärsmässig och har förmåga att generera nya affärer som skapar långsiktiga och givande kundrelationer.  Du har ett strategiskt förhållningssätt och är skicklig på att anpassa din kommunikation för att nå fram. Du skapar god stämning omkring dig och har förmågan att initiera och genomföra dina arbetsuppgifter med både övertygelse och engagemang. Du kanske har en egen kundstock som du vill fortsätta bearbeta och utveckla i din fortsatta karriär hos oss.

Lite om oss

Vi är idag ett trivsamt kontor bestående av två livförmedlare samt två assistenter. Säkra Vetlanda AB har funnits i snart 20 år och är väl etablerad över Höglandet.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och ett kort personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi hanterar ansökningar fortlöpande så skicka din ansökan snarast.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Volmerdal tel. 0708 -31 94 52.

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.